Warmteservice Zaandam: kwaliteit én service

Partnerbijdrage
De Warmteservice Zaandam-vestiging waar Larry en zijn team de klanten graag van dienst willen zijn.
De Warmteservice Zaandam-vestiging waar Larry en zijn team de klanten graag van dienst willen zijn. Foto: aangeleverd

ZAANDAM - Bijna twee jaar geleden opende Warmteservice haar deuren op De Weer 83 in Zaandam. Dit was toentertijd de 58e vestiging voor de landelijke keten. De dagelijkse leiding is in handen van Larry Smit, al jaren een bekend gezicht binnen Warmteservice. Voorheen zwaaide Larry de scepter bij de vestiging in Wormerveer.

Warmteservice verkoopt alles op het gebied van cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, elektra en dakbedekking. En alles wat nodig is om dit te installeren. Los van het ruime productaanbod staat Warmteservice voor deskundig advies.

"Wij denken niet alleen mee over de productkeuze maar ook over de juiste installatie en benodigde materialen. Elk jaar worden nieuwe Warmteservice vestigingen geopend. Ons doel is om de producten zo dichtbij mogelijk beschikbaar te hebben voor onze klanten", aldus Larry.

Naast de traditionele cv-ketel heeft Warmteservice hybride- en elektrische systemen. Zij vinden het belangrijk om de huidige markt goed te kunnen bedienen, maar ook om aan de vraag naar duurzamere alternatieven te kunnen voldoen. Kijk maar eens op warmteservice.nl/duurzaam

Acties

Elke drie maanden geeft Warmteservice een actiefolder uit met A-merk producten tegen een nog scherpere prijs. Bekijk alle acties op warmteservice.nl/acties Warmteservice bestaat inmiddels 55 jaar en heeft 65 vestigingen in Nederland. Ook is het mogelijk op warmteservice.nl via een chatfunctie direct vragen te stellen van 7.00 tot 22.00 uur.

De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van  7.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 8.00 tot 16.00 uur. Telefonisch is de zaak bereikbaar via 075 – 7676 200 of per mail: zaandam@warmteservice.nl