(Bloemen voor ZMC personeel een patiënten. (Foto: aangeleverd)

1.500 orchideeën voor Zaans Medisch Centrum

ZAANDAM - Floricultura heeft de harde werkers in de zorg bij het Zaans Medisch Centrum een hart onder de riem gestoken door middel van het schenken van 1.500 orchideeën. Zowel voor het personeel als de patiënten.

"In de huidige situatie kan iedereen wel wat vrolijkheid in zijn omgeving gebruiken. En dan gaat er natuurlijk niets boven bloeiende planten waar je lang plezier van hebt. Wij denken als Floricultura zo een klein steentje bij te kunnen dragen. Laten we goed op elkaar passen en hopen dat dit heel snel voorbij is. Samen komen we er als land weer bovenop!"

Floricultura is sinds 1933 specialist in uitgangsmateriaal van tropische planten. Met vestigingen in Nederland, India, Brazilië, Taiwan en de VS realiseert Floricultura een breed assortiment orchideeën en anthuriums voor elke kweker in iedere klimaatzone. PDZ Uitzendbureau, met wie Floricultura samenwerkt, hoorde van deze actie en besloot spontaan om de transportkosten voor haar rekening te nemen.

In de regio heeft Floricultura drie vestigingen in Heemskerk en Assendelft. Het bedrijf voelt zich sterk verbonden met de Zaanstreek en IJmond en het overgrote deel van onze collega's komt ook uit deze regio. Voor meer informatie: floricultura.com.

Meer berichten