Veilig shoppen én trendy voorjaar in met Big L Jeans Wormerveer

Partnerbijdrage
Afbeelding
“Deze tijd moeten we door, soms is het moeilijk te geloven maar achter de wolken schijnt altijd de zon. Wij hopen dat u deze tijd goed en gezond door komt en zien u graag in onze winkel.” (Foto: aangeleverd)

WORMERVEER – Zo’n vijftien jaar geleden werd de basis gelegd met een revolutionair concept: een outletformule waar je alle trendy kledingmerken kon kopen voor een zacht prijsje maar dan in een industriële omgeving.  The Jeans Factory (TJF) Outlet Store was de eerste factory outlet van Europa.  Veel Zaankanters zullen het zich nog wel herinneren: paskamers van opengesneden oliedrums. De flitsende inrichting en vele rekken vol merkkleding die nu plotseling wel betaalbaar waren. 

Nadat vijf jaar geleden Big L Jeans het roer in handen overnam in de zaak die te vinden is op de Noorddijk 41 in Wormerveer, werd met de Big L Jeans outlet formule het succesverhaal voortgezet. De zaak is gewoon open, maar heeft vanwege de corona-uitbraak wel een aangepast beleid.

Veilig rondstruinen

Om het voor klanten én personeel veilig te houden is het shoppen op afspraak ingevoerd. Big L Jeans maakt alle tijd vrij voor wie belt met: 075 – 3-03 03 39. Zo wordt teveel mensen in de zaak voorkomen én heeft de klant alle tijd en vrijheid om lekker rond te struinen.

Big L Jeans Wormerveer is één van de vijf filialen. Met dertig jaar ervaring in de kledingbranche is er niet alleen genoeg ervaring om precies dat in te kopen wat nu in is, maar valt tegelijk het prijskaartje fors lager uit.In 1984 begon Big L Jeans als parallel importeur van de toen mateloos populaire 501 jeans van Levi’s. Containers vol werden vanuit Amerika verscheept en op de Albert Cuyp markt in Amsterdam verkocht. Voor tientallen (toen nog) guldens goedkoper dan in de reguliere winkels van Levi Strauss. Het hoofdkantoor bevind zich in Dordrecht. Big L Jeans heeft winkels door heel Nederland.

Merkkleding met 70% korting

“Uiteraard hebben we het grootste aanbod in jeans. Dat met 30 tot 70 % korting wordt aangeboden. Maar dat vriendelijke prijsniveau geldt ook bij andere kledingstukken. Zo hebben een groot aanbod merkkleding van bekende merken als PME, Only, Jack&Jones, Vero Moda, Cars, Petrol, Wrangler en Cast Iron. Ook kopen we regelmatig partijen van andere populaire merken”, aldus Big L Jeans.

Gebleven is het shoppen in een industriële, stoere omgeving. Met kekke merkkleding voor jong en oud. En behulpzaam personeel die in een zo prettig mogelijke sfeer desgewenst meehelpt de klant in een strak nieuwe outfit te steken. Nog een pluspuntje: parkeren is gratis en de koffie staat (bijna) klaar.

Voor meer informatie zie: www.bigl.nl