Nieuwe website Stadshart Zaandam promoot webshops en openingstijden

Algemeen
Beeld van een drukke Gedempte Gracht in betere tijden. Toch zijn er nog veel winkels open en hanteren de normen om veilig te shoppen.
Beeld van een drukke Gedempte Gracht in betere tijden. Toch zijn er nog veel winkels open en hanteren de normen om veilig te shoppen. Foto: Dirk Karten

ZAANDAM - Winkeliersvereniging Stadshart Zaandam heeft een website ontwikkeld voor de ondernemers in het centrum van Zaandam om de openingstijden en haal- en bezorgservice te promoten.

“In het Stadshart van Zaandam wordt het steeds leuker en gezelliger om te winkelen” was de slogan. Tenminste, totdat het corona-virus om de hoek kwam kijken. Het virus betekent dan ook een flinke domper voor ondernemers en bezoekers, maar haalt ook de creatieve ondernemersgeest naar boven. Veel ondernemers in het stadshart zijn wel open voor bezoek. Veel hebben een webshop en bezorgen hun producten aan huis. Andere winkels zijn open op afspraak of hebben aangepaste openingstijden.

Op de website https://www.stadshartzaandambezorgt.nl staan de ondernemers vermeld die nog gewoon open zijn, waar kan worden afgehaald of die bezorgen. Elke pagina is deelbaar via social media, zodat de ondernemers zelf een steentje kunnen bijdragen aan de promotie van hun eigen pagina en daarmee ook die van andere ondernemers. 

De meeste winkels zijn open tussen 12.00 en 17.00 uur. De exacte openingstijden zijn veelal te vinden op de website van de ondernemers. Ondernemers die nog niet op de website vermeld staan kunnen zich aanmelden bij het Stadshart Zaandam via info@stadshartzaandam.nl.