Notariskantoor Ten Brinke open, jubileum volgt

Partnerbijdrage
Afbeelding
Notariskantoor Ten Brinke is het enige dementie-vriendelijke notariskantoor in de Zaanstreek. (Foto: aangeleverd)

KROMMENIE - "Op maandag 6 april bestond Notariskantoor Ten Brinke in Krommenie al weer twee jaar. Bij de start had ik veel plannen en ambities. En veel daarvan heb ik inmiddels waar kunnen maken. Eerder dit jaar had ik bedacht om daarom extra aandacht te besteden aan dit jubileum. Zoals u zult begrijpen heb ik dat plan op dit moment even in de koelkast geparkeerd", laat notaris Marcel ten Brinke weten.

"Ondanks alle maatregelen en richtlijnen die het RIVM en ook mijn eigen beroepsorganisatie, de KNB, hebben opgesteld, is het notariskantoor wel “gewoon” geopend. Uiteraard worden er nu geen handen geschud, zijn er zo weinig mogelijk medewerkers en klanten op hetzelfde moment aanwezig, werken meerdere medewerkers vanuit huis en blijven medewerkers die zich niet fit voelen thuis. Ook vinden er inmiddels behoorlijk veel gesprekken via skype en whats’app plaats. Dat was eerst wel wat onwennig, maar inmiddels is dat voor ons al de gewoonste zaak van de wereld geworden. Het blijkt een prima oplossing te zijn om het contact hebben en houden met onze klanten. En daarnaast kan het ook een prima oplossing zijn om toch in contact te blijven met familie, vrienden, kennissen en buren."

"De ondertekening van de akte moet als het even kan nog wel op kantoor gebeuren. Als dat niet gaat omdat u ziek bent of u wilt liever niet naar het kantoor komen, neem dan tijdig telefonisch contact en we zoeken naar een oplossing. Dat is op dit moment nog wel eens een hele zoektocht, maar inmiddels is er een noodwet in de maak die meer mogelijkheden gaat bieden op het moment dat dat echt nodig is."

Het tweejarig jubileum is voor mij wel aanleiding om toch heel kort even te kijken naar wat er in deze periode bereikt is. Notariskantoor Ten Brinke is het enige dementie-vriendelijke notariskantoor in de Zaanstreek. Ook is Marcel ten Brinke de enige IT-notaris die de Zaanstreek rijk is. En ten slotte is Notariskantoor Ten Brinke ook sinds de start het enige notariskantoor in de Zaanstreek dat regelmatig op deze manier van zich laat horen. Kortom: er is al heel veel bereikt en er gaat ook nog veel bereikt worden.

"Maar alles wat er al bereikt is en de manier waarop aan alle nu geldende maatregelen voldaan kan worden, is alleen mogelijk gemaakt door de inzet van alle medewerkers van Notariskantoor Ten Brinke, maar ook door iedereen die contact opgenomen heeft, naar een lezing is geweest of een andere bijeenkomst bezocht heeft waar hét notariskantoor van Krommenie aanwezig was. Mijn dank daarvoor. Ik hoop op korte termijn alsnog meer aandacht te kunnen besteden aan het jubileum, maar voor nu hoop ik vooral dat u gezond bent, blijft of weer wordt."

En wilt u in de tussentijd weten of u juridisch nog gezond bent bijvoorbeeld door uw (levens)testament tegen het licht te laten houden? Neem dan gerust contact op en maak een afspraak. Zie ook: www.notaristenbrinke.nl