Zaantheater open met vier voorstellingen voor klein publiek

Algemeen
Veilig naar het Zaantheater.
Veilig naar het Zaantheater. Foto: aangeleverd

ZAANDAMNa maandenlange sluiting opent het Zaantheater eindelijk weer voorzichtig zijn deuren. Vanaf 11 juni presenteert het Zaantheater vier weken lang, elke week een unieke voorstelling voor maximaal 30 bezoekers. Vanaf 1 juli mogen er zelfs weer 100 bezoekers ontvangen worden. Vanzelfsprekend volgt het Zaantheater bij elke voorstelling de richtlijnen van het RIVM. 

Op donderdag 11 juni start het Zaantheater met de mini-editie van ‘Mens durf te lezen!, dé literaire salon van de Zaanstreek. Producent Anita Gundlach heeft een vrolijk programma samengesteld met schrijver, kunstenaar, uitgever en redacteur Martijn Couwenhoven, pianist Guus Westdorp en zangeres Daphne Groot. De presentatie is in handen van Hans Kuyper. Een opname van de voorstelling is ook dit keer weer te bekijken via de website van het Zaantheater op zondagmiddag 14 juni 2020 om 16.00 uur. 

Andermans Veren

De voorstelling Moeder van Glas is te zien op donderdag 18 en vrijdag 19 juni. Jeroen Zijlstra komt met een speciaal voor een klein publiek aangepast muzikaal programma op 25 juni. Hij speelt deze voorstelling twee keer deze avond. Bij de voorstelling Andermans Veren Live’ op donderdag 2 juli, mag het Zaantheater 100 bezoekers ontvangen. Hiervoor wordt de Albert Heijnzaal speciaal ingericht om anderhalve meter afstand te kunnen bewaren. 

Veilig bezoeken

Het Zaantheater treft hiernaast nog meer voorzorgsmaatregelen om een theaterbezoek op een zo prettig en veilig mogelijke manier te laten verlopen. Zo is het theater zodanig ingericht dat het altijd mogelijk is om afstand tot elkaar te bewaren met behulp van looplijnen, bewegwijzering en speciale placering in de zaal en staan in de toiletten en foyers toestellen met desinfecterende zeep opgesteld. Met deze en andere maatregelen hoopt het Zaantheater zijn bezoekers een zorgeloze theateravond te kunnen bieden en kijken alle medewerkers van het Zaantheater er enorm naar uit de theaterliefhebbers eindelijk weer te mogen verwelkomen!

 Informatie over aanvangstijden en het bestellen van kaarten voor de voorstellingen die vanaf 11 juni te zien zijn, is te vinden op de website www.zaantheater.nl. Meer informatie over COVID-19 en de maatregelen die het Zaantheater treft, is te vinden op de ‘Informatiepagina COVID-19’ op de website.

We mogen weer naar het theater! Maar niet allemaal tegelijk.