Even voorstellen: Roel van der Wielen

Partnerbijdrage
Monuta uitvaartverzorger Roel van der Wielen.
Monuta uitvaartverzorger Roel van der Wielen. Foto: aangeleverd

ZAANSTREEK - Wist u dat Monuta ook uitvaarten verzorgt in Zaanstad en Oostzaan ? Graag stellen wij onze franchisenemer aan u voor. Roel van der Wielen woont in Zaandam en is uitvaartverzorger bij Monuta Roel van der Wielen.

Wat kan Roel van der Wielen voor u betekenen?

Na het verlies van een dierbare komt er veel op u af. In een korte tijd moet u veel praktische zaken regelen rondom het afscheid. Graag neemt hij de zorg uit handen zodat u in alle rust afscheid kunt nemen. Als uitvaartverzorger in de regio kent hij de lokale gebruiken, tradities en afscheidslocaties. Samen met u zorgt hij ervoor dat uw overleden dierbare een passend afscheid krijgt. Ook kunt u in een persoonlijk gesprek uw uitvaartwensen al vooraf met hem bespreken of vastleggen.

Mensen vinden het fijn om hun gedachten en wensen te delen met een vertrouwd persoon. De samenwerking met Monuta is hierin krachtig: een grote organisatie met veel kennis en kunde, gecombineerd met persoonlijke aandacht en kennis over de gebruiken en tradities in de buurt van Roel. Iedereen kan bij Roel terecht, wel of niet verzekerd.

Hij begeleidt een uitvaart dus echt van het begin tot het eind en zijn betrokkenheid daarin is groot.

Vrijblijvende afspraak

Afscheid nemen doet iedereen op zijn eigen manier. Heeft u al eens nagedacht over uw uitvaartwensen? Roel komt graag kosteloos bij u langs om samen met u het uitvaartwensenboekje in te vullen.Bel gerust voor meer informatie of een afspraak: 075 – 205 00 87.