FluXus organiseert Zomerweek voor kinderen

Algemeen
Lekker aan de knutsel in de zomervakantie.
Lekker aan de knutsel in de zomervakantie. Foto: Leonard Guarna

ZAANSTREEK - Kinderen die een creatieve vakantiedag willen beleven, kunnen in de laatste week van de zomervakantie terecht bij FluXus, Centrum voor de kunsten Zaanstad. In samenwerking met de Gemeente Zaanstad houdt FluXus op 10, 11, 12 en 13 augustus creatieve dagen voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar. Inschrijven is gratis en kan via vakantie@fluxus.nl.

De FluXus Zomerweek loopt van maandag tot en met donderdag op de FluXus locatie Verkadefabriek aan de Westzijde in Zaandam. Tijdens de Zomerweek doen de kinderen verschillende workshops op één dag. Denk aan animatiefilmpjes maken, dansen, theater, t-shirts bedrukken, muziek maken, een kunstwerk maken etc. Aan het eind van de dag mogen de dingen die gemaakt zijn mee naar huis. Meer informatie over het programma volgt in de online agenda op fluxus.nl/agenda .

Schrijf je snel in
Inschrijven kan door een mail te sturen naar vakantie@fluxus.nl met daarin vermeld naam en leeftijd van het kind, bijzonderheden zoals allergieën, naam en mobiel telefoonnummer van de ouder en/of verzorger, het adres en natuurlijk voor welke dag men in wil schrijven. Er kunnen maximaal 60 kinderen per dag meedoen. Vol = vol. Indeling gaat op volgorde van inschrijving. 

Je ontvangt een bevestiging van plaatsing per e-mail. Alleen met deze bevestiging ben je verzekerd van een plek. Kinderen die in die week ziek zijn of iemand thuis hebben met klachten als koorts, hoesten etc. kunnen helaas niet meedoen.