Dubbel feest bij Tennis Vereniging Zaansport

Algemeen
Tennisleraar Jeroen Hoevenberg en voorzitter Ko Stanthardt zetten de handtekeningen onder hun samenwerking.
Tennisleraar Jeroen Hoevenberg en voorzitter Ko Stanthardt zetten de handtekeningen onder hun samenwerking. Foto: Ralph Kerssens

ZAANDAM - Afgelopen weekend was het dubbel feest bij tennis verenging Zaansport met velden op het Kuilpad in Zaandam. Op vrijdag 3 juli werd door voorzitter Ko Stanthardt de handtekening gezet onder samenwerking met Tennisschool Jeroen Hoevenberg. En zo officieel gemaakt dat zij de komende vier jaar met elkaar verder zullen gaan.

Het enthousiasme van beide kanten, het vertrouwen in elkaar en de mooie plannen die er liggen, beloven veel goeds voor de toekomst aldus beide partijen. Op zaterdag 4 juli werd het begin van de vakantie gevierd met een waar tennisfeest voor meer dan 70 kinderen. Na de versoepeling van de corona-maatregelen, ontstond eindelijk weer de ruimte om een evenement van dit formaat te organiseren. Het slechte weer mocht de pret niet drukken. Het tennisfeest werd met een enorme opkomst een dag vol sportiviteit, enthousiasme en gezelligheid.

Nieuwe wind

Het is duidelijk dat er een nieuwe wind waait bij TVZaansport. Steeds meer nieuwe leden melden zich aan bij de vereniging en steeds meer vrijwilligers zetten zich in voor hun club. Deze verandering en de nauwe samenwerking met Tennisschool Jeroen Hoevenberg resulteerden de afgelopen tijd in mooie dingen. Het doet de tennisclub goed om zoveel nieuwe talenten op de tennisbanen te zien schitteren.

TVZaansport hoopt in de komende tijd deze stijgende lijn voort te zetten en nog veel meer nieuw talent te verwelkomen op het tennispark. "Dat er nog veel meer leuke, gezellige en vooral sportieve evenementen georganiseerd worden bij TVZaansport is een ding wat zeker is", aldus de voorzitter.

De jeugd had plezier in het tennisfeest waarmee de grote schoolvakantie werd begroet.