Tentverhuur, inclusief accessoires, nieuw bij Vrijbuiter

Partnerbijdrage
Je komt vanzelf in vakantiestemming op de tentenafdeling van Vrijbuiter. Jasmijn, Max en Dione (v.l.n.r.) zijn al in de vakantiestemming tussen de Redwood tenten, de eigen Vrijbuiter tentenlijn.
Je komt vanzelf in vakantiestemming op de tentenafdeling van Vrijbuiter. Jasmijn, Max en Dione (v.l.n.r.) zijn al in de vakantiestemming tussen de Redwood tenten, de eigen Vrijbuiter tentenlijn. Foto: Dirk Karten

ZAANDAM – “Onze nieuwe huurservice is een mooie manier om zonder grote uitgaven te ervaren of kamperen met een tent bevalt. Want voor achttien euro bij de eerste dag, en met 50% korting voor de opvolgende dagen, huur je al een zespersoons familietent”, zegt floormanager Jasmijn Goosens van de Megastore Vrijbuiter, Stormhoek 17 in Zaandam.

Veilig winkelen in 8000 m2 grote megastore

Met de nieuwe service biedt Vrijbuiter de kans voor iedereen om zonder grote investeringen heerlijk de natuur op te zoeken in een kampeervakantie. Gewoon de kwaliteitstent huren, in je eigen auto stoppen en opzetten waar jij dat wenst. Dus niet vastzitten aan één vakantieadres waar al een tent staat, maar zelf de vrijheid ervaren waar kampeerders zo vaak over spreken.

Al tent voor 6 euro dag

“Niet alleen de tent zelf, ook alle zaken die bij tentkamperen horen zijn te huur. Van slaapmatten tot stoelen en tafels, van koelboxen tot barbecues en van rugzakken tot verlichting”, licht Jasmijn toe.

Daarbij gaat de verhuurder altijd op pad met de nieuwste outdoorproducten en betaalt voor gebruik, niet voor bezit. Bovendien is er voor ieder budget een tent te huur. Zo is er al een vanaf €6,- per dag.

Noviteiten ook te huur

Daarbij bestaat ook de mogelijkheid de nieuwste producten uit te proberen, zoals het BioLight zonnepaneel waarmee je apparatuur ook in de natuur kan opladen en de BioLight Firepit. Deze supermoderne barbecue heeft een ingebouwde blower die het vuur makkelijk laat ontsteken en de warmteafgifte reguleert. “Je huurt deze bijvoorbeeld voor 7,50 euro per dag, en ook weer voor 50% minder de opvolgende dagen”, zegt Jasmijn. “Vrijbuiter heeft veel verschillende producten geselecteerd die je kunt huren. Dit aanbod wordt steeds verder aangevuld.”

Voordeel bij aankoop

Per artikel wordt een borg gevraagd. Op www.vrijbuiter.nl/verhuur is het aanbod en de spelregels te vinden. Bevalt het kamperen goed, dan bestaat de mogelijkheid tot aankopen waarbij het huurbedrag van de nieuwprijs wordt afgetrokken. “De koper krijgt dan nieuwe artikelen”, zegt Jasmijn.

Veilig winkelen

Goed om te weten: Vrijbuiter heeft in de 8000 m2 grote winkel allerlei voorzieningen getroffen om coronaveilig te shoppen, zoals ruimere kassaopstelling. Om de toestroom te spreiden zijn ook de openingstijden verruimd. Door de week is de zaak tot 21.00 uur geopend en in het weekend ook op zondag van 10.00 tot 17.30 uur.

Jasmijn: “Vrijbuiter biedt naast kamperen natuurlijk veel artikelen voor wie lekker in eigen land/omgeving vakantie viert. Naast tentverhuur bieden we uiteraard een grote collectie kooptenten. Voor nog geen zes tientjes heb je al een tweepersoons tent. En voor wie denkt, ‘ik kan geen tent opzetten’, is het goed te weten dat we ook varianten hebben met een opblaasbaar frame.”

Zie voor meer informatie: www.vrijbuiter.nl