Debuut-dichtbundel Arjen van Duin

Cultuur
Arjen van Duin.
Arjen van Duin. (Foto: aangeleverd)

ASSENDELFT – Zaankanter Arjen van Duin bracht onlangs zijn debuut-dichtbundel ‘Gedichten over alles wat me bezighoudt’ uit

Na een aantal jaren van regelmatig schrijven van gedichten, gedachten en overpeinzingen, is het zover. Arjen haalt zijn inspiratie voor zijn teksten en gedichten uit de natuur, taal-vrijwilligerswerk met vluchtelingen, zijn dagelijkse werk als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg en uit het leven van alledag.

"Gedichten over alles wat me bezighoudt’ was in eerste instantie vooral bedoeld om te delen met intimi, maar toen de bundel begin juli zowel fysiek als online uitkwam ontstond het idee om contact op te nemen met lokale boekhandels waar de bundel vanaf heden verkrijgbaar is. De bundel bevat gedichten en teksten die op een eigenzinnige wijze zijn geschreven. Soms serieus, dan weer vrolijk en luchtig. Van kort en bondig tot diepere teksten", aldus de auteur.

Ook werkt Arjen met losse woorden welke tot inspiratie voor de lezer zouden kunnen dienen. ‘Gedichten over alles wat me bezighoudt’ is verkrijgbaar bij Stumpel Krommenie en Bruna Saendelft en online te bestellen.

Afbeelding