Derde editie kampioenenbal bij Fortuna

Sport
Jongsenioren Fortuna Wormerveer, Kampioen 2018 + 2019.
Jongsenioren Fortuna Wormerveer, Kampioen 2018 + 2019. Foto: aangeleverd

WORMERVEER - Het derde Miko Koffie Kampioenenbal wordt op woensdagavond 2 september gespeeld op Sportpark Watering van Fortuna Wormerveer. In april gooide het coronavirus nog roet in het eten. Maar nu krijgen de Jongsenioren van Fortuna Wormerveer de kans om voor de derde keer de wisselbeker te pakken en te behouden.

In een nieuwe opzet komen er naast Fortuna ook kampioenen uit de Univé JSC aan de start. Olympia Haarlem als vervanger van KFC, de winnaar van poule A1, AFC’34 uit Alkmaar als winnaar van poule A2 en FC Amsterdam met de talentengroep van van Riemsdijk Sports als winnaar van poule A3. Om 20.00 uur spelen op veld A Fortuna Wormerveer tegen Olympia Haarlem en op veld C spelen AFC’34 en FC Amsterdam tegen elkaar. De winnaars van deze 45 minuten durende wedstrijd spelen om 21.00 uur de Finale op veld A. De verliezers spelen om de 3e/4e plaats op veld C, ook om 21.00 uur. De wedstrijden krijgen begeleiding van de scheidsrechtertrio’s van Sven Brandt en Jeroen Stolk.

Geldprijzen

Naast de Wisselbeker stelt JAKO waardecheques beschikbaar, voor de kampioen maar liefst een bedrag van € 750,--, voor nummer twee € 250,-- en voor drie en vier € 125,--. De huldiging vindt om 22.00 uur plaats op het Kampioenplein waar Miko Koffie Noord-Holland verse koffie en een lekkernij serveert. 

Bezoekers zijn vanaf 19.00 uur welkom. Gratis entree. Bezoekers worden verzocht naam en telefoonnummer achter te laten bij de organisatie en de corona regel in acht te nemen. 

Zie ook www.jongseniorencompetitie.nl