Bijeenkomst 'Taal tijdens de zwangerschap’

Algemeen
Baby’s kunnen vanaf de twintigste week van de zwangerschap al horen.
Baby’s kunnen vanaf de twintigste week van de zwangerschap al horen. Foto: Rawpixel

ZAANDAM - Er zijn vanaf 24 september maandelijks bijeenkomsten over ‘taal tijdens de zwangerschap’ op de Bieb-locatie bij Centrum Jong Bristolrood (consultatiebureau) en online via Zoom.

Baby’s kunnen vanaf de twintigste week van de zwangerschap al horen. Vanaf de 24e week kan het kindje stemmen herkennen en hierop reageren. Speciaal voor aanstaande ouders die meer willen weten over taal tijdens de zwangerschap en na de geboorte, verzorgen de logopediste van de GGD en de BoekStartcoach van De Bieb vanaf 24 september bijeenkomsten.

Tijdens de gratis bijeenkomsten wordt besproken hoe en wanneer een baby taal leert en op welke manier ouders dat kunnen ondersteunen. Deelnemers krijgen praktische tips, voorbeelden van boekjes voor baby’s en gaan met elkaar in gesprek. Natuurlijk is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de logopediste van de GGD en de BoekStartcoach van De Bieb. Ook partners zijn van harte welkom.

Vanwege het beperkte aantal plaatsen is aanmelden nodig: debieb.nl/zwanger. De bijeenkomst is gratis en men hoeft geen lid te zijn van De Bieb.