Open dag Johan Cruyff Foundation bij G-afdeling A.V. Lycurgus

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

ASSENDELFT - Dit jaar bestaat de Cruyff Foundation én de G- afdeling (atleten met een verstandelijke beperking van A.V. Lycurgus) 20 jaar. Op woensdag 23 september van 15.00 tot 16.30 uur houdt de Johan Cruyff Foundation voor de twintigste keer haar Jaarlijkse Open Dag. 

Normaal vindt dit plaats in het Olympisch Stadion echter door de Corona beperkingen is dit niet mogelijk. Op verschillende plaatsen in het land zal dit jubileum worden gevierd zo ook bij A.V. Lycurgus, te vinden op Sportpark de Omzoom, Jaap Bootpad  in  Assendelft. 

“De directie van de Cruyff Foundation heeft besloten om naar onze G- afdeling van A.V. Lycurgus te komen. De atleten met een verstandelijke beperking zullen deze middag een demonstratie training geven, met een onder meer door het Blaise Pascal College en het Fonds Gehandicapten Sport geschonken trainingstoestel”, aldus Cees Zijlstra, voorzitter G- atletiek bij A.V. Lycurgus.

Een delegatie van de Cruyff Foundation alsmede een bekende ambassadeur (sportman of vrouw) zullen naar de atletiekbaan in Saendelft komen.