Sfeervol afscheid zomer bij De Lepelaar in Jisp

Algemeen
'Wat is de Zaanstreek toch mooi!'
'Wat is de Zaanstreek toch mooi!' Foto: Kees en Kitty

ZAANSTREEK - Het was afgelopen zondag druk op de fietspaden. Op wat de laatste warme, zonnige zondag leek (als we de weerberichten mogen geloven), werd massaal de nodige kilometers op de stalen rossen verreden. Zo ook door Kitty en Kees uit Zaandam.

Die genoten na een mooie fietstocht van een versnapering op het ‘drijvend’ terras bij restaurant De Lepelaar in Jisp. Gelukkig bleef het niet bij een drankje alleen en legden ze een prachtige ondergaande zon vast. 

“Toen we weer opstapten, trof ons dit beeld. Wat is de Zaanstreek toch mooi en zo dichtbij huis!”, aldus het duo dat bijgaande fraaie foto maakte en naar redactiezaan@rodi.nl stuurde.

Of we komend weekend ook zulk mooi weer zullen hebben  valt sterk te betwijfelen. Er is grote kans (ca. 80%) op een wisselvallig weertype met geregeld neerslag en middagtemperaturen (ruim) onder de normale waarden. Voor zondag staat de weersverwachting op maximaal zestien graden en 11 mm regen. De korte (fiets)broek kan gewassen en de kast in tot voorjaar 2021!