Zondag Burendag bij kinderboerderij Rooswijk

Algemeen
Kom je mij ook zondag aaien? Leuk!
Kom je mij ook zondag aaien? Leuk! Stockfoto

ZAANDIJK - De Kinderboerderij Rooswijk,dr. J.J. van der Horststraat 2 D, nodigt de buren uit Rooswijk, Zaandijk, Koog aan de Zaan en andere wijken in Zaanstad op Nationale Burendag (zondag 27 september) uit om een kijkje te komen nemen.

Speciaal voor de kinderen worden er allerlei activiteiten georganiseerd en zijn er prijsjes te winnen. De RIVM maatregelen worden nageleefd. Afstand houden is een must en maximaal 50 personen (inclusief de medewerkers) zijn toegestaan. Om een goede verspreiding van de bezoekers te waarborgen wordt er gebruik gemaakt van een strippenkaart zodat elke activiteit aan bod kan komen. De strippenkaart is voor € 5,- te koop bij de entree. De opbrengst van deze burendag komt in zijn geheel ten goede aan de renovatie van de kinderboerderij. 

“Wilt u uw (klein) kinderen laten pony rijden, geitjes aaien, varkentjes kriebelen of konijntjes kroelen? Of willen ze liever spelletjes doen,creatief kleuren of knutselen of een echte speurtocht oplossen? Of wilt u ze verrassen met die andere leuke activiteiten die we nu nog even niet verklappen? Kom dan vanaf 12.00 uur naar de  kinderboerderij Rooswijk,”, roept de organisatie wervend op.