Onzekerheid over nieuwjaarsreceptie Zaanstad

Algemeen
Beeld van de nieuwjaarsreceptie van dit jaar die een afgeladen Zaantheater liet zien. Wanneer kunnen we weer zonder zorgen elkaar ontmoeten en begroeten?
Beeld van de nieuwjaarsreceptie van dit jaar die een afgeladen Zaantheater liet zien. Wanneer kunnen we weer zonder zorgen elkaar ontmoeten en begroeten? Foto: Dirk Karten

ZAANSTAD – Het duurt nog even, maar voordat je het weet staan we al weer te proosten op een nieuw jaar met nieuwe uitdagingen en kansen. Net zo traditioneel als oudejaarsavond zijn de jaarlijkse nieuwjaarsrecepties van de gemeentes.

Al jaren houdt de gemeente Zaanstad deze bijeenkomst samen met de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner, de Maatschappij Zaanstreek-Waterland en vrouwennetwerk ZaanLinQ. Door het afblazen van de Corner-bijeenkomst op 8 januari 2021 wordt de vraag actueel: is er dan ook sprake van het niet doorgaan van de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Zaanstad?

We vroegen het aan perswoordvoerder Sebastiaan Hoek. “Ik ken nog geen plannen van een nieuwjaarsreceptie, dus zeker geen besluit of deze wel of niet doorgaat. Aangezien de coronacijfers zich op dit moment negatief ontwikkelen, zijn alle grote bijeenkomsten onzeker in de komende periode.”

Zakensociëteit De Corner houdt het zekere voor het onzekere en schrapt door de recente coronaontwikkelingen de netwerkbijeenkomsten van 15 oktober en 8 januari 2021.

“We blijven natuurlijk wel bezig om te zoeken naar een coronaveilige manier om Cornerbijeenkomsten te organiseren. Zodra daar meer nieuws over is, laten wij dat zo snel mogelijk weten”, laat het bestuur aan de ruim 350 leden weten. 

Zie voor actuele informatie https://www.de-corner.nl/