UPDATE

Zaanse Uitdaging door als online beursvloer

Algemeen
Eigenaren Luuk Brizee (links) en Wouter Lofström (rechts) met achter hem Bas Husslage, manager Zaanse Uitdaging.
Eigenaren Luuk Brizee (links) en Wouter Lofström (rechts) met achter hem Bas Husslage, manager Zaanse Uitdaging. Foto: Fred Wolf

ZAANSTREEK - “Na lang en goed nadenken over de Zesde Zaanse Beursvloer op 8 oktober zijn we eruit: het gaat door! Hoewel we dit eerst fysiek wilden organiseren in de Bullekerk, hebben we na de laatst aangekondigde COVID-19 maatregelen van 28 september toch moeten besluiten het online aan te pakken. We schakelen op basis van de nieuwe regels direct door van een fysieke naar een online Beursvloer. We zijn nog bezig met de precieze uitwerking, maar cancellen is voor ons geen optie! De maatschappelijke organisaties hebben meer dan ooit hulp nodig. Alleen vorig jaar zijn er al 78 matches afgesloten met een gekapitaliseerde waarde van € 180.000”, aldus manager Bas Husslage. 

Online beursvloer

De organisatie zal in de Bullekerk aanwezig zijn om online uit te zenden en te zorgen dat alles op rolletjes loopt. “Professionele begeleiding is daarbij een must en dat hebben we gevonden. De punten worden nog op de i gezet en de deelnemers worden hier spoedig over bericht.”

Partnership

Tijdens de Corona-crisis zijn er gelukkig ook af en toe goede berichten. Zaanstad Funderingen ondersteunt de Zaanse Uitdaging drie jaar lang met een financiële bijdrage. Daarmee maakt het bedrijf onze streek niet alleen ondergronds sterker. Eigenaren Luuk Brizee en Wouter Lofström werken via de Uitdaging nu ook mee aan een krachtiger, maatschappelijk netwerk in de Zaanstreek.

Bij de Beursvloer gaat het om het uitwisselen van kennis, het inzetten van menskracht of het beschikbaar stellen van materialen. Samen bepalen jullie in een online omgeving of het tot een match kan komen. De onderlinge afspraken leggen de partijen vast in een samenwerkingsformulier, onder directe begeleiding van Zaannotarissen. 

Voor update zie www.zaanseuitdaging.nl. Meer info bij Bas Husslage, 06 - 242 047 92 of info@zaanseuitdaging.nl