Odion geeft zorgmedewerkers eigen theatervoorstelling cadeau

Algemeen
Afbeelding
(Stockfoto)

ZAANSTREEK - Hoe breng je een ode aan zorgmedewerkers in deze coronaperiode? Noord-Hollandse zorgorganisatie Odion vroeg theatermaker Laura Dolron een voorstelling te schrijven, speciaal voor alle medewerkers. Een ludiek cadeau als waardering voor de enorme veerkracht en toewijding die de zorgmedewerkers afgelopen maanden lieten zien tijdens de Coronacrisis.

Theatermaker Laura dompelt zich het weekend van 21 en 22 november onder binnen de gehandicaptenzorg van Odion. Middels een ‘blind date’ bezoekt zij zaterdag verschillende Odionlocaties en de eigen covid-19 testlocatie. Ook blijft ze overnachten binnen een woonlocatie voor mensen met een lichamelijke beperking. 

‘Je bent zelf een cadeau’

Met alles wat zij hoort en ziet maakt zij op zondag samen met haar theatercollega’s Wilko Sterke en Frank van Kasteren de voorstelling. Onder de naam ‘je bent zelf een cadeau’, wordt de voorstelling zondagavond 22 november om 20.00 uur live uitgezonden. Alle Odionmedewerkers kunnen de voorstelling van 1,5 uur thuis of op de werklocatie achter hun computer, laptop of mobiel bekijken.