Wie weet waar pompoen uit gezamenlijke tuin in Krommenie is gebleven?

Algemeen
Zo'n grote pompoen werd gestolen uit een gezamenlijk tuin in de Snuiverstraat in Krommenie. Wie weet waar hij is gebleven?
Zo'n grote pompoen werd gestolen uit een gezamenlijk tuin in de Snuiverstraat in Krommenie. Wie weet waar hij is gebleven? (voorbeeldfoto: Dirk Karten)

KROMMENIE - M. van den Berg bracht een fijn weekend door op de Veluwe afgelopen week. Bij thuiskomst bleek dat eruit de gezamenlijke tuin nabij de Katholieke kerk aan de Snuiverstraat een grote oranje pompoen met ongeveer een diameter van 40 cm niet meer op zijn plaats lag. De natuurvriend vraagt nu of iemand weet waar deze opvallende oranje vrucht is gebleven? 

“Jammer dat er toch nog mensen zijn die niet van andermans spullen af kan blijven. Om duidelijk te zijn: het gaat om het adoptietuintje dat grenst aan de Snuiversloot. Wie wat meer weet over wie de verdwenen pompoen, kan bellen met 06-49760937. Want we willen met buurtbewoners dit tuintje graag bijhouden. Er staat een houten bankje in waar bij mooi weer, veel gebruik van gemaakt wordt.”

“Wij, buurtbewoners, zouden het fijn vinden wanneer ‘de vinder van deze pompoen’ hem weer op zijn/haar plek terug wil leggen. De dank is groot. Anoniem bellen met nummer 06-49760937 kan ook. Dan spreken we samen af hoe en waar ik de pompoen terug kan vinden. Ik ben niet boos. Of gooi een briefje in bij huisnummer 39e (naast de sloot)” wordt ook gegeven als oplossing.