Ruim 6000 euro voor Lycurgus-Hygiëa

Algemeen
Een deel van de kinderen die er samen voor gezorgd hebben dat hun club ruim 6000 mocht ontvangen door de lotenverkoop.
Een deel van de kinderen die er samen voor gezorgd hebben dat hun club ruim 6000 mocht ontvangen door de lotenverkoop. (Foto's: aangeleverd)

WORMERVEER - Gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa heeft een prachtige opbrengst uit de Grote Clubactie kunnen ontvangen. De ruim 300 jeugdleden hebben hun uiterste best gedaan om de loten te verkopen wat heeft geresulteerd in een opbrengst van 6.222,40 euro.

Om hun jeugdleden te bedanken heeft het bestuur de leden die twintig loten of meer verkocht hadden, verrast met een cadeau en een oorkonde. Het presentje is bij de betreffende leden thuis bezorgd omdat er vanwege corona geen lessen mogelijk zijn. Voor de top drie verkopers Chenieve (60 verkochte loten), Noud (63 verkochte loten) en Hidde (81 verkochte loten) was er ook nog een cadeaubon.

Hidde uit Krommeniedijk vertelde dat hij door het hele dorp had gelopen en daarna verder was gegaan in de buurt van opa en oma. Bij Chenieve had de hele familie zijn best gedaan om de loten aan de man te brengen en Noud was iedere dag op pad gegaan om de deuren langs te gaan.

Alles bij elkaar heeft het geleid tot een prima resultaat. De vereniging is, zeker in deze tijd, supertrots op de inzet van al haar leden.