Solution Dance Centre in de voorjaarsvakantie

Algemeen
Joan en Lucien runnen hun dansschool en geven deze week gratis online lessen.
Joan en Lucien runnen hun dansschool en geven deze week gratis online lessen. (Foto: aangeleverd)

ZAANSTAD – In de voorjaarsvakantie, die nog duurt tot en met 26 februari, zijn er bij bij Solution Dance Centre gratis tutorials te volgen voor jeugd, jongeren en volwassenen.

Joan en Lucien, ondernemers van Surinaams-Nederlandse afkomst, runnen hun dansschool aan de Cornelis van Uitgeeststraat 6, als duurzaam styling bedrijf en stichting die zich inzet voor black culture. Dit alles onder één dak, in één pand.

Nieuw pand

“Als ondernemer zoveel maanden dicht moeten is geen pretje. Vooral niet als je net als ons buiten de boot valt en geen steun krijgt vanuit de overheid. Sinds vorig jaar hebben we een prachtig nieuw pand in Zaandam van maar liefst 390 m2. Het liep storm. Hiphop, Afro Dance, Heels danslessen en workshops van topchoreografen vanuit heel Nederland. Solution Dance Centre is een broedplek voor dansers, een plek waar black culture centraal staat, van de dansstijlen tot aan de interieur styling”, aldus de ondernemers.

Het duo ziet zich als dansschool verplicht om zich in te zetten voor meer beweging en meer fun tijdens deze lockdown. Dat doen ze nu met gratis online lessen en tutorials voor kids, jeugd en volwassenen. Voor leden en niet-leden. Een eigen bijdrage doneren wordt op prijs gesteld, maar is geen verplichting.

Aanmeldingen kan via www.solutiondancecentre.com