Donderdag 10 juni infoavond mbo/vavo bij Regio College Zaandam

Algemeen
Op de foto staat een student procestechniek, ook voor deze opleiding kan je je inschrijven voor een ronde tijdens de infoavond. Voor procestechniek vindt deze plaats op het FPTC aan het Jonkerplantsoen 2c in Zaandam.
Op de foto staat een student procestechniek, ook voor deze opleiding kan je je inschrijven voor een ronde tijdens de infoavond. Voor procestechniek vindt deze plaats op het FPTC aan het Jonkerplantsoen 2c in Zaandam. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - De zomervakantie staat voor de deur, het nieuwe schooljaar lijkt nog ver weg. Weet jij al wat je dan gaat doen? Een mbo-opleiding volgen? Of alsnog je havo- of vwo-diploma halen? Kom dan op op donderdag 10 juni naar de infoavond van het Regio College om je te laten helpen bij de keuze voor jouw toekomst. De infoavond vindt plaats van 18.00 tot 21.00 uur op de Cypressehout 99 en in het FPTC aan het Jonkerplantsoen 2c in Zaandam.

“Ben je nog aan het twijfelen over je keuze? Of weet je het misschien helemaal nog niet? Docenten en studenten staan klaar om al je vragen over een opleiding te beantwoorden en je verder op weg te helpen bij je keuze. Schrijf je in voor een ronde van een mbo-opleiding naar keuze. Van elke opleiding zijn meerdere rondes. De rondes duren een half uur, voor vavo een uur. Je dient je vooraf in te schrijven voor een ronde, dit kan via de website www.regiocollege.nl
Naast mbo-opleidingen kun je je laten informeren over het vavo. Bij het vavo kun je alsnog je havo- of vwo-diploma of losse certificaten (per vak) behalen. Met het vavo-diploma kun je alsnog de studie van je keuze gaan volgen”, aldus de schoolleiding.

Tijdens de infoavond kun je je meteen aanmelden voor de opleiding van jouw keuze. Het is belangrijk dat je daarvoor je identiteitsbewijs meeneemt.

Alle informatie over de infoavond en inschrijven vind je ook op www.regiocollege.nl