Wie in Westerwatering doet mee met de EK-buurtpoule? Geef je snel op

Oranje
In dit huis in Westerwatering juichen we duidelijk mee.
In dit huis in Westerwatering juichen we duidelijk mee. (Foto: Dirk Karten)

ZAANDAM – “Wie in de wijk Westerwatering doet er mee aan de EK-buurtpoule? En maakt kans op de beker én een heerlijke Turkse proeverij voor zes personen”, roept voetbalfan Richard Snelder zijn wijkgenoten op. Er is genoeg plek in de poule, maar aanmelden moet nu echt snel want vrijdag 11 juni begint het EK-spektakel al. Deelname aan de wijkpoule is dan niet meer mogelijk.

Richard heeft al de nodige ervaring met het organiseren van activiteiten voor zijn wijk. “Zo heb ik twee jaar geleden de Burendag georganiseerd. Een groot succes. Vorig jaar kon het helaas niet doorgaan, maar ik hoop het dit jaar toch weer te kunnen houden. Het schept een stukje verbroedering. Dat is ook de bedoeling van de EK-buurtpoule. We mogen dan nog niet met elkaar als groep samen tv kijken, meedoen met de poule kan natuurlijk wel.”

Deelname is gratis, maar je opgeven moet wel voor 11 juni. Wees er dus snel bij. Opgeven kan door Richard een mailtje te sturen: Burendagwesterwatering@gmail.com Hij stuurt dan een link en de manier om je aan te melden bij de online EK-poule.

Blijft natuurlijk de vraag actueel: wat gaat het worden voor Nederland? 

“Ik hou het op gelijk meejuichen. De groepsfase komen we wel door, maar de finale halen zie ik niet zo snel gebeuren.”

De Else Mauhstraat in Westerwatering in deels in oranjekleuren gehuld.