Nieuwbouw

Wijdevilla’s in Kreekrijk, het vrije gevoel van groen en water

Algemeen
Wijdevilla’s in Kreekrijk
Wijdevilla’s in Kreekrijk (Foto: aangeleverd)

ASSENDELFT – KBwonen uit Haarlem is op 18 juni gestart met de verkoop van 25 vrijstaande Wijdevilla’s in Kreekrijk Assendelft. Kreekrijk wordt gerealiseerd tussen Busch en Dam, de Provincialeweg-spoorlijn Saendelft (Parkrijk) en De Omzoom. Er worden gefaseerd circa 950 woningen gerealiseerd. 

Hoe komt Kreekrijk eruit te zien?

De opzet van het plan is om van Kreekrijk een groene woonwijk te maken. De woonwijk zal bestaan uit vier woongebieden: een wooneiland in het oostelijk deel van de wijk, een meer landelijk ingericht deel in het zuidwesten, een groot centraal middengebied waar de meeste woningen worden gerealiseerd en een noordelijk weer ruimer opgezet deel. Natuurlijk worden de doorzichten naar het omliggende landschap niet vergeten en komen de waterpartijen ruimschoots aan bod. Op de grens met de Omzoompolder, aan de zuidwestelijke rand van Kreekrijk, komen de 25 Wijdevilla’s.

De Wijdevilla’s

Bij de Wijdevilla’s zijn de gevels van steen en hout. Bij enkele woningen is hiervan een mooie combinatie gemaakt. De gevels van de Wijdevilla’s verwijzen naar de traditionele Zaanse stijl, maar krijgt een eigentijdse invulling met betrekking tot architectuur, comfort en duurzaamheid. Een landelijke ligging met vrije vergezichten in een complete woonwijk met alles in de buurt. Alle woningen beschikken over maar liefst 5 slaapkamers. Op kavelgroottes van 365 tot 590 m² laat je hier je droomwoning bouwen met maar liefst 176 tot 183 m2 aan woonoppervlakte. Of nog groter met diverse  uitbreidingsopties  naar uw keuze die mogelijk zijn zoals een aanbouw aan de achter-, voor- of zijgevels. Alle verkoopdocumentatie staat online op www.wonenineenwijdevilla.nl

Online verkoop

De online inschrijving is geopend. Inschrijven voor een woning kan door het digitale inschrijfformulier op de website volledig in te vullen. De inschrijftermijn sluit op zondag 27 juni om 23:59 uur. Voor vragen kunt u bij de makelaar terecht: Bert van Vulpen makelaars en hypotheken op 075- 6472060.

Projectwebsite: www.wonenineenwijdevilla.nl.