Ludieke EK actie levert Anna’s huis donatie op

Algemeen
Blije gezichten. Rob Konijn mocht de cheque van 2210 euro aan Sylvia Dermout overhandigen.
Blije gezichten. Rob Konijn mocht de cheque van 2210 euro aan Sylvia Dermout overhandigen. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Op een creatieve manier heeft de firma Germieco BV een mooi sponsorbedrag opgehaald voor Anna’s huis, Centrum voor leven met kanker. Het aannemings- en hoveniersbedrijf uit Wormerveer doneerde het inleggeld van hun EK 2021 voetbalpool aan het goede doel. Bovendien verdubbelde Germieco de inlegpot voor de donatie aan Anna’s huis.

“Dit bedrag gaat overigens niet af van de prijzenpot, die staat namelijk vast. Nummers 1, 2 en 3 kunnen mooie prijzen winnen. Maar liefst 187 deelnemers en nog wat losse donaties zorgden ervoor dat het bedrag voor Anna’s huis lekker opliep”, licht Germieco directeur Rob Konijn toe.

Met name de ludieke actie sprak Sylvia Dermout en Saskia Bax van Anna’s huis aan. Deze onderscheidende manier hadden ze nog niet eerder gezien. “Dit is tevens een oproep aan iedereen; probeer op een leuke, creatieve, ludieke wijze geld in te zamelen voor het goede doel”, roept Rob Konijn andere ondernemers op.

Cheque

Op 15 juni namen Sylvia en Saskia, in het bijzijn van enkele vrijwilligers van Anna’s huis, de cheque van € 2.210,- in ontvangst. Marco Blaauwbroek, bedrijfsleider Germieco, en Rob Konijn droegen de cheque met een big smile over aan Anna’s huis. Het Centrum voor leven met kanker, gevestigd aan de zorgboulevard bij het Zaans Medische Centrum, is een inloophuis waar mensen met kanker en hun naasten meer dan welkom zijn.

De deelnemers aan de EK poule van Germieco kunnen op 12 juli kijken of ze in de prijzen zijn gevallen op www.germieco.nl

“Los van de EK uitslag is de actie nu al zéér geslaagd. Wij danken iedereen die meegedaan heeft. Meedoen voor het goede doel geeft een ontzettend goed gevoel”, aldus Rob Konijn.

De donatie voor Anna's huis komt goed van pas.