Nieuw album Minne Veldman op orgel Grote Kerk Westzaan

Algemeen
Minne Veldman voor het nieuwe album op het Flaes & Brünjes orgel van Grote Kerk Westzaan.
Minne Veldman voor het nieuwe album op het Flaes & Brünjes orgel van Grote Kerk Westzaan. (Foto: aangeleverd)

WESTZAAN – De Zaanse organist Dub de Vries mag graag de toetsen beroeren van het Flaes & Brünjes orgel in de Grote Kerk in Westzaan en roemt de warme klank. Hoe mooi het orgel klinkt, kunnen muziekfans nu ook thuis horen via de nieuwe orgel cd. Die heeft de orgelcommissie in samenwerking met organist Minne Veldman opgenomen.

De cd heet ‘Populair orgelconcert’ en laat nummers horen in de stijl van Feike Asma en Klaas Jan Mulder. “Een album met orgelmuziek voor ieder wat wils. Een echte aanrader”, aldus de orgelcommissie van de Grote Kerk Westzaan. De cd kost € 15,-, ex. portokosten (€ 4,50). Bestellen kan door een mail te sturen naar orgelconcerten.westzaan@live.nl Vermeld uw naam, adresgegevens en mobiele telefoonnummer. 

Betalen kan via een betaalverzoek met Tikkie. Of door het bedrag over te maken op rekeningnummer NL98 SNSB 8834 0552 41 t.n.v. Rijken o.v.v. CD Minne Veldman. Afhalen kan ook in overleg (dan geen portokosten en contante betaling mogelijk) bij Henk Rijken, Eline Vereplantsoen 8 in Zaandam, Joost Rijken, J.J. Allanstraat 351 in Westzaan en bij Jan Lienos, J.J. Allanstraat 65 in Westzaan.