De Wormerveerse Vermaning gaat weer open

Algemeen
De zolder is de ideale werkplek voor thuiswerkers!
De zolder is de ideale werkplek voor thuiswerkers! (Foto: aangeleverd)

WORMERVEER - Iedereen kan weer live gaan genieten van een tentoonstelling, een theatervoorstelling, een concert of een film. Eerst nog voorzichtig, culturele instellingen zoals theaters, bioscopen en concertzalen mogen open voor maximaal 50 bezoekers per ruimte. 

Het is niet alleen een kwestie van de sleutel omdraaien. De meeste mensen hebben elkaar meer dan zes maanden niet gezien. Rond en in de Vermaning is er het nodige gebeurd.

De klusploeg heeft samen met een aannemer de zolder aangepakt. Deze is niet alleen geïsoleerd, maar ook opnieuw ingericht en geschikt gemaakt voor heel veel activiteiten zoals een inloop werkplek voor mensen waar voor thuiswerken eigenlijk niet praktisch is. Maar ook voor heel veel andere nieuwe ideeën en activiteiten. De eerste klanten hebben al van de zolder gebruik gemaakt.

Voor de klusploeg is er voorlopig nog timmer-, installatie- en schilderwerk genoeg. Bovendien worden de podia deze week nog voorzien van balletvloer en wordt de bekabeling voor de besturing van licht, geluid en camera’s aangelegd. Het gaat er steeds professioneel uitzien.

Nieuwsgierig? De Vermaning nodigt je uit op dinsdag of donderdag ochtend vanaf 9.30 uur uit om even binnen te lopen.