Komend weekend fotografie- en bakworkshop bij Zaantheater

Algemeen
Bak je ze bruin komend weekend?
Bak je ze bruin komend weekend? (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Deze zomer valt er in en om het Zaantheater elk weekend iets te beleven. Naast een gevarieerde kaart en lekkere drankjes op het Zomerterras zorgt het Zaantheater voor vermaak. Op zaterdag zijn er interessante workshops en op zondag organiseert het Zaantheater samen met dtevents kinderactiviteiten op het voorplein. Op zaterdag 24 juli is er een workshop Fotografie met je smartphone en op zondag 25 juli Heel de Zaanstreek bakt: een bakworkshop voor de jeugd.

Tijdens de creatieve workshop Fotografie met je smartphone leer je in twee uur tijd op een leuke manier foto’s met je smartphone te maken en te bewerken. Onderwerpen als compositie, licht, lijnen, reflectie, beweging, kaders, scherpte, diepte en details komen in deze workshop voorbij. Het zal, naast wat uitleg over basisbegrippen van fotografie en techniek, vooral een creatieve en leuke workshop worden. De fotograaf neemt je mee op een bijzondere reis. Deelname kost €23,50 p.p. inclusief een drankje op het Zomerterras. Reserveren kan via de website van het Zaantheater.

Heel de Zaanstreek bakt

Kom gezellig met je ouders naar het voorplein van het Zaantheater en bak onder begeleiding van één van de beste koks uit de Zaanstreek je eigen lekkernij, terwijl je ouders genieten op het Zomerterras. Van 12.00 tot 16.00 uur kun jij samen met je broertje, zusje, neefje, nichtje, vriendje, vriendinnetje of alleen deelnemen aan de workshop Heel de Zaanstreek bakt. Er wordt gewerkt in drie shifts, en deelname aan deze activiteit is gratis. Bekijk voor meer informatie de website van het Zaantheater.

Het Zaantheater Zomerterras is elke zaterdag en zondag geopend vanaf 12.00 uur.

.