LTVZ opent inschrijving HOOP Overdriver toernooi

Algemeen
Bekende gezichten van de HOOP Overdriver toernooicommissie van LTVZ, vlnr Sietze Helms, Marjoleine van den Broek, Lisa Eikelenboom, Swante de Bruijne en Karin Slaman. Huub Gitsels staat niet op de foto maar is ook een bekend gezicht voor toernooibezoekers.
Bekende gezichten van de HOOP Overdriver toernooicommissie van LTVZ, vlnr Sietze Helms, Marjoleine van den Broek, Lisa Eikelenboom, Swante de Bruijne en Karin Slaman. Huub Gitsels staat niet op de foto maar is ook een bekend gezicht voor toernooibezoekers. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - “Het kan, dus we gaan er weer voor!” De toernooicommissie van LTVZ houdt de maatregelen scherp in de gaten en volgt de KNLTB in haar toernooiadvies. Toen bleek dat het HOOP Overdriver toernooi georganiseerd kon worden, lag de actielijst al klaar en kon er snel geschakeld worden. Het toernooi wordt gespeeld van 9 tot en met 15 augustus en de toernooicommissie nodigt graag alle Zaanse tennissers uit om mee te doen.

Of je nu beginnend of ervaren tennisser bent, op elk niveau kan meegedaan worden. “Dat maakt het open toernooi ook zo leuk” vertelt Swante de Bruijne. Ook benadrukt zij dat als je nog nooit een tennistoernooi hebt gespeeld maar je wel eens tegen andere tennissers zou willen spelen dan je trainingsmaatjes, het heel leuk is om mee te doen. En heb je vragen hoe je je moet inschrijven of hoe een toernooi spelen precies gaat, dan helpt de toernooicommissie van LTVZ je graag op weg met alle vragen. De onderdelen waarop ingeschreven kan worden zijn 3, 4, 5, 6, 7 en 8 in de mix, dubbel en single. De wedstrijden vinden plaats op het complex van LTVZ,  Sportlaan 11 in Zaandam.

Voldoende ruimte

Uiteraard zullen tijdens dit toernooi, net als vorig jaar, de Covid-19 maatregelingen bepalend zijn. De ervaring van vorig jaar is meegenomen in de organisatie van dit jaar legt Marjoleine van den Broek, toernooileider uit.

“Het plannen van de wedstrijden met verschoven aanvangstijden beviel goed en dat houden we erin zodat we zoveel mogelijk doorstroom van spelers stimuleren en grote piekmomenten aan de wedstrijdtafel voorkomen”. Ook het park en het clubhuis wordt weer zo ingericht dat iedereen voldoende ruimte heeft om afstand te houden. “We maken er zoals vanouds een mooi en gezellig toernooi van, en dit jaar ook weer heel corona-veilig”, aldus Marjoleine. 

Oproep

Daar waar de Olympische Spelen eindigen op 8 augustus, zet het HOOP Overdriver toernooi bij LTVZ de Olympische sfeer nog even door. Onder het motto van Pierre de Coubertin ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ roept LTVZ de Zaanse tennissers op deel te nemen aan haar toernooi om er met z’n allen een mooie toernooiweek van te maken. Het park van LTVZ zal de Olympische sfeer de hele toernooiweek uitstralen en de toernooicommissie zorgt voor een warm welkom.

Heb je nog vragen, mail dan naar overdriver@ltvz.nl. Voor meer informatie: www.ltvz.nl