Zaanse Klimaatcoaches organiseren workshops klimaatgesprekken

Algemeen
In de workshop Klimaatcoaches kunnen Zaankanters leren hoe zij de eigen klimaatvoetafdruk kunnen verkleinen en de handafdruk te vergroten.
In de workshop Klimaatcoaches kunnen Zaankanters leren hoe zij de eigen klimaatvoetafdruk kunnen verkleinen en de handafdruk te vergroten. (Foto: Impact aan de Zaan)

ZAANSTREEK - Klimaatcoaches Wim Wiltjer en Tamara Meerhoff van Impact aan de Zaan pakken het gegeven op dat de Zaanstreek weliswaar een gebied is waar leven, wonen, werken en natuur samengaan, maar het allemaal ook echt beter kan. Hoe dat kan geven ze vorm door middel van workshops Klimaatgesprekken te organiseren.

In deze workshops kunnen Zaankanters leren hoe zij de eigen klimaatvoetafdruk kunnen verkleinen en de handafdruk te vergroten. En hiermee een positieve bijdrage leveren aan onze mooie streek en zijn bewoners. In zes workshops krijgen deelnemers inzicht in wat klimaatverandering doet en wat men kan doen aan klimaatverandering. 

Derde reeks

Er zijn inmiddels zes klimaatcoaches geworven en opgeleid via een online workshop. Nu mogen we weer ‘real life’ om tafel. Er is nog een kans om mee te doen. Vanaf 28 september start de derde workshopreeks KlimaatGesprekken in Zaanstad. De data zijn: 28 september, 12 en 26 oktober, 9 en 23 november en 7 december. De workshop duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur en is op de dinsdagavond. Humor, hoop en handelingsperspectief staan centraal!

Per thema (zoals bijvoorbeeld wonen, reizen, eten) kijken de deelnemers welke keuzes bij hen passen en wat echte klimaatklappers zijn. Het doel: samen klimaatvriendelijke keuzes het nieuwe normaal maken. In een coronaveilige opzet, vanzelfsprekend. Kosten: 45 euro.

Interesse?

Voor eventuele vragen mail of bel rob@impactaandezaan.nl of 06-302 99 754. Aanmelden bij: https://www.klimaatgesprekken.nl/workshopreeks-volgen/