Nieuwe leden welkom bij dameskoor ’t Zingt Geheid

Algemeen
De repetities zijn weer begonnen en terug op de vertrouwde plek in de Bijenkorf in Assendelft.
De repetities zijn weer begonnen en terug op de vertrouwde plek in de Bijenkorf in Assendelft. (Foto: aangeleverd)

ASSENDELFT -  In de afgelopen twee jaar heeft a capella-koor ’t Zingt Geheid zoveel mogelijk geprobeerd om door te gaan met blijven zingen. Nu zijn de repetities weer begonnen en terug op de vertrouwde plek in de Bijenkorf in Assendelft. Daarbij is er ruimte vrij voor nieuwe leden.

Even voorstellen: ’t Zingt Geheid is een vrouwenkoor met dertig leden en staat onder leiding van Amèl van der Hulst. Al meer dan tien jaar houdt zij de dames, mede met veel humor, muzikaal bij de les. Het repertoire is zeer gevarieerd, zowel in tijdsperiode als in genre. Het gaat van Mozart tot hedendaags. Van soul tot Trijntje Oosterhuis.

Gezelligheid en kwaliteit

Van oudsher horen gezelligheid en verbondenheid, naast kwaliteit van zingen, bij het koor. Daarom organiseren zij elk jaar een kooruitje en voor de zangscholing een of twee workshops. Elk jaar geven geeft ’t Zingt Geheid een eigen concert, neemt deel aan korenfestivals of zingt samen met een harmonieorkestmuziekgezelschap. Uit sociale betrokkenheid zingt en het koor in buurthuizen en waar mogelijk bij gebeurtenissen in Assendelft.

Repetities

Zin gekregen om mee te doen? De koorleden repeteren iedere dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur in de Bijenkorf, Saenredamstraat 36, Assendelft. Voor het reserveren van bladmuziek graag tevoren contact opnemen met Clementine van de Werd, 075 - 6871662 of werdcm@xsall.nl.

Kijk voor meer informatie over het koor op www.tzingtgeheid.nl