Inspirerende netwerkbijeenkomst JobOn in Koog aan de Zaan

Algemeen
Wie vult straks de snoeppot op z'n nieuwe werkplek...?
Wie vult straks de snoeppot op z'n nieuwe werkplek...? (Foto: aangeleverd)

KOOG AAN DE ZAAN - Eventmanager Vera Ros van JobOn (voorheen De Broekriem) nodigt werkzoekende uit voor een netwerkbijeenkomst op 21 oktober.

Leerdoelen zijn nieuwe contacten leggen in de regio en tips en ervaringen uitwisselen met als resultaat (weer) snel werk te vinden en zo je inkomen te verhogen op een werkplek waar je je happy voelt.

“Woon jij in of rond Zaanstad, zoek je (ander) werk en heb je behoefte aan tips en ondersteuning? Kom dan naar deze netwerkbijeenkomst op locatie. Vanuit JobOn organiseren we regiobijeenkomsten om met elkaar in gesprek te gaan over het vinden van werk of om te leren van elkaars uitdagingen en oplossingen. Aan de keukentafel of op de bank, met lekkere koffie/thee”, aldus Vera Ros.

Gouden tip

“Wat zijn jouw werkwensen? Hoe kan je die waarmaken en wat heb je daarvoor nodig? Misschien heeft iemand net die gouden tip of dat handige contact dat je verder brengt. Of misschien zien anderen competenties of mogelijkheden bij jou waarvan je je niet bewust bent. Want het leuke van netwerkbijeenkomsten is dat je weer met een frisse blik naar jezelf gaat kijken.”

De bijeenkomst wordt gehouden op de Lagendijk 1-3 in Koog aan de Zaan (bedrijfsverzamelgebouw Bedrijvige Bij). Aanvang 9.30 uur, einde 12.30 uur.

Zie voor meer informatie en aanmelden www.jobon.nl/events/netwerkbijeenkomst-zaanstad/