Zaanse Simone Veenema genomineerd voor Manager van het jaar 2018

Nieuws

REGIO - Er zijn goede managers en hele goede managers. Er is echter maar één Manager van het Jaar. Juist zijn of haar specifieke managementvaardigheden, zoals coaching, kennisoverdracht en motiveren, en niet het vakgebied, staan centraal in de verkiezing Manager van het Jaar 2018. Uit alle motivatiebrieven, cv's en LinkedIn-profielen van mogelijke kandidaten is Simone Veenema gekozen als een van de zes genomineerden voor de titel. Zij is afdelingshoofd Werk & Participatie bij Gemeente Zaanstad. Dinsdag 19 juni komen tweehonderd professionals in Sportcentrum Papendal bij elkaar voor de uitreiking van de titel. De verkiezing Manager van het Jaar is een initiatief van ISBW in samenwerking met Papendal Sport en Evenementen en Managementboek.

ISBW houdt de verkiezing Manager van het Jaar dit jaar voor de eerste keer en stelt deze in het teken van de manager als ontwikkelcoach. Naast opleidingen en trainingen zien werkenden de teammanager of projectleider namelijk als hun belangrijkste kennisbron. Daarom let de jury bij de selectie van de genomineerden vooral op de wijze waarop ze die coachende rol waarmaken.

Selectieprocedure

In aanloop naar de volgende selectieronde presenteren de zes kandidaten voor de titel zich met een korte video, ook via sociale media. Tevens geven de zes genomineerden dinsdag 5 juni een korte livepresentatie voor elkaar en de vakjury. Na deze ronde blijven er drie finalisten over die dinsdag 19 juni de strijd met elkaar aangaan. Het publiek bij de feestelijke finale kan een programma verwachten met onder meer een presentatie van Foppe de Haan, een aantal vakgerichte workshops en een exclusieve rondleiding op Papendal. Hoewel er zich al veel deelnemers voor de bijeenkomst hebben opgegeven, is aanmelden voor het bijwonen van het event nog mogelijk via mvhj.nl.