Aangepast decemberprogramma Bullekerk

Uitgaan
Kerstsfeer in De Bullekerk.
Kerstsfeer in De Bullekerk. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Het is natuurlijk ronduit waardeloos dat weer de culturele sector wordt getroffen door een lockdown. Dit noopte het team van De Bullekerk tot een aantal wijzigingen in het programma. 

Het volgende geldt nu: Tim Knol optreden 3 december en Leonie Meijer op 4 december gaan niet door.  Het optreden van Ruben Hoeke op zondag 12 november is vervroegd naar 14.00 uur.  Tickets € 15. De Bullekerk staat dan in het teken van ‘De Gitaar’, want dan komt gitarist Ruben Hoeke met liveband zijn nieuwe lichting gitaartalenten presenteren. 

Kerstconcert

Zaterdag 18 december is het om 14.30 uur tijd voor La Familia – Christmas Classics. Tickets € 25. Na hun Nederlandse TV debuut brak La Familia in 2011 door onder de naam ‘Opera Familia’. Geniet van een prachtig kerstconcert, met klassiekers uit de opera en operette. En natuurlijk zullen ook de bekende kerstnummers niet ontbreken.

De Popup Choir Singalong Kerstspecial op dinsdag 21 december is verplaatst naar zondag 19 december 14.00 uur. Tickets € 10,00. Zing mee met het waarachtig heerlijke Happy Xmas (War Is Over) van John Lennon. Driestemmig. Ook andere kersthits komen aan bod in de prachtig versierde kerk.

Engelse koormuziek

Woensdag 22 december, 11.00 uur, is het tijd voor Wouter Harbers. Hij geeft een kerstconcert met de mooiste muziek uit Londen. Tickets € 17,50 (inclusief. koffie)
Wouter Harbers speelt muziek uit Londen en zes zangers uit het ensemble Cantus Lux Aeterna brengen de mooiste Engelse koormuziek. U hoort muziek van John Rutter, Willcocks, Edward Elgar en natuurlijk Händel.

Het optreden van Petra Berger van donderdag 23 december is verplaatst naar Tweede Kerstdag 14.00 uur. Tickets € 25. In dit intieme concert brengen Petra Berger en pianist Edwin Schimscheimer u in de perfecte kerststemming met de allermooiste kerstliedjes uit verschillende muziekgenres.

De voorstelling Kerstlied van een Vrek door Bruun Kuijt op  vrijdag 24 december is vervroegd naar 15.00 UUR (er is nu één voorstelling). Tickets € 15. Meer dan 150 jaar na de dood van Charles Dickens, kruipt Bruun Kuijt op kerstavond in de rol van verteller, Scrooge, Marley en nog meer heerlijke figuren uit het beroemde ‘A Christmas Carol’.

De uitvoering op  woensdag 29 december van de ABBA Tribute Band gaat niet door. 

Zie voor boekingen en meer informatie www.bullekerk.nl

Petra Berger en pianist Edwin Schimscheimer brengen de allermooiste kerstliedjes uit verschillende muziekgenres.