Werken aan je toekomst met workshops Werken voor Elkaar

Algemeen
Anne Vrieze vertelt in de online workshop van vrijdag 28 januari tussen 10.00 en 11.00 uur over de werkwijze van de online WWZ Academie.
Anne Vrieze vertelt in de online workshop van vrijdag 28 januari tussen 10.00 en 11.00 uur over de werkwijze van de online WWZ Academie. (Foto: aangeleverd)


ZAANSTREEK - Werken voor Elkaar, de Nederlandse community voor vijftigplussers die elkaar helpen om betaald werk te vinden of een eigen onderneming te starten, organiseert  activiteiten waarmee je de komende tijd stappen kunt zetten op weg naar ‘jouw beste leven’.

Zo wordt er donderdag 27 januari van 16.00 tot 17.00 uur de workshop Zoomen doe je zo gehouden. Marc Janssens en Erik Lambooy zorgen er in deze workshop voor dat ook je met zelfvertrouwen kunt klikken op de uitnodigingslink voor een online kennismaking of sollicitatiegesprek. Of dat je zonder beven ja kunt zeggen tegen een verzoek om zelf een videovergadering te organiseren en leiden.

Verschil vraag en aanbod

Directeur Anne Vrieze vertelt in de online workshop van vrijdag 28 januari tussen 10.00 en 11.00 uur over de werkwijze van de online WWZ Academie om het verschil tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt te overbruggen en wat je daar zelf in kunt doen.

In de online werkshop Gebruik je creatieve wijsheid neem je samen met talentcoach Jolanda van Velsen met creatieve schrijfopdrachten en een visualisatieoefening een duik in je onderbewuste en ontdek welke schat aan informatie en wijsheid je daar kunt vinden. De workshop is vrijdag 28 januari van 11.30 tot 12.30 uur.

Meer informatie: https://www.werkenvoorelkaar.nl/