Donatie aan kinderboerderij ‘t Weidje

Algemeen
Natascha Wildschut van ofi (Olam Cocoa) en Tanja Kee van Kinderboerderij ‘t Weidje.
Natascha Wildschut van ofi (Olam Cocoa) en Tanja Kee van Kinderboerderij ‘t Weidje. (Foto: aangeleverd)

WORMER- Blije gezichten bij kinderboerderij ’t Weidje in Wormer. Cacaofabriek Olam heeft een donatie van €1500,- gedaan aan de kinderboerderij. 

Het bedrijf vindt het belangrijk lokale organisaties te steunen en maatschappelijk betrokken te zijn. Namens het management is recent een cheque uitgereikt aan Tanja Kee beheerder van de kinderboerderij.

Tanja Kee: “De donatie kwam als een totale verrassing en is heel erg welkom. De laatste twee jaar hebben we flink aan onze reserves gezeten. Waardoor er geen onverwachte dingen of groot onderhoud kon gebeuren. Een ‘grote’ klus zoals bijvoorbeeld het vervangen van onze laatste oude dierenverblijf, kon zonder donatie van buitenaf niet gerealiseerd worden. Op dit moment zou het wenselijk zijn wanneer onze pony’s een grotere schuilstal krijgen. Zij kunnen zich redden hoor maar eigenlijk is het veel te klein. Door het longprobleem van onze pony Ivy kunnen zij niet binnen in de grote stal staan. De donatie kan een start zijn voor hun nieuwe schuilstal. Waardoor ze kunnen schuilen tegen allerlei weersomstandigheden. Dat zou heel fijn zijn. Wij hopen op nog een donatie zodat we in het voorjaar mogen starten met de bouw.”