Podium De Flux gaat door met locatieconcerten

Nieuws
(Foto: Podium De Flux)
(Foto: Podium De Flux) rodi.nl

ZAANDAM - Podium De Flux gaat in 2019 door met concerten op locatie. Het pand waar in de afgelopen vijf jaar meer dan 550 evenementen hebben plaatsgevonden, wordt per 1 januari verbouwd tot appartementen. Het Zaanse poppodium stopt echter niet. Het komende jaar gaat Podium De Flux door met Flux op locatie, een intensieve samenwerking met culturele partijen om samen een breed en laagdrempelig aanbod te blijven realiseren.
Het poppodium zit sinds 2013 in de oude kleine zaal van De Kade. In afwachting van een nieuwe huisvesting gaat Podium De Flux door met concerten op verschillende locaties in de Zaanstreek. Het podium vult de agenda elke week met programma's bij onder andere het Zaantheater, Discotheek Level 2, De Groote Weiver en Filmtheater De Fabriek. "Wij werken graag samen met Podium De Flux. We vullen elkaar goed aan. Gezamenlijk kunnen we een mooi muziekprogramma aanbieden voor het Zaanse publiek", aldus Ceciel Kockelmans van het Zaantheater.
Alle ontwikkelingen rondom de nieuwe huisvesting zijn te volgen op de sociale mediakanalen en website van Podium De Flux.