Feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst voor alle Zaanse ondernemers en bestuurders

Nieuws
Burgemeester Jan Hamming gaat een nieuwjaarstoespraak houden. (Foto: De Corner)
Burgemeester Jan Hamming gaat een nieuwjaarstoespraak houden. (Foto: De Corner) rodi.nl

ZAANDAM - Het nieuwe jaar optimaal beginnen: dat kan bij de gezamenlijke feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst van de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner, de Maatschappij Zaanstreek-Waterland en het Vrouwen Netwerk Zaanstad Plus. Zij heffen vrijdag 11 januari graag met ondernemers en bestuurders uit de Zaanstreek het glas bij Lab-44 op het Hembrugterrein in Zaandam.
Bij deze nieuwjaarsbijeenkomst zijn alle leden en genodigden van de genoemde netwerkclubs, maar ook hun introducés, van harte welkom. Na de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Jan Hamming brengen de aanwezigen samen een toast uit op een voorspoedig en succesvol 2019.
Meer informatie over het programma is te vinden op de website: www.de-corner.nl onder 'agenda'. Voor deze nieuwjaarsbijeenkomst kunnen belangstellenden zich, mede met het oog op de limiet van 250 personen, uitsluitend vooraf aanmelden via de website van het Vrouwen Netwerk Zaanstad Plus: www.vnzp.nl. Lab-44 bevindt zich op het Hembrugterrein, Middenweg 44 in Zaandam.