Zaalvoetbal voor jeugd bij zaalvoetbalclub FCZSW

Nieuws
(Foto: Shutterstock)
(Foto: Shutterstock) rodi.nl

ZAANDAM - Jeugdvoetballers uit geboortejaar 2008-2009 kunnen nu starten met zaalvoetbal. Via twee talentendagen, woensdag 2 en vrijdag 4 januari, kunnen ze bij zaalvoetbalclub FCZSW kennismaken met de zaalvoetbalsport. De locatie is sporthal Trias in Krommenie.

Het zaalvoetbal is ontstaan in de Zuid-Amerikaanse landen Uruguay en Brazilië. De in het zaalvoetbal geperfectioneerde vaardigheden en technieken waren al snel terug te vinden bij de nationale ploegen. In Nederland wordt het belang van zaalvoetbal steeds groter en ook internationale voetbalsterren als Neymar geven aan dat zaalvoetbal helpt om een betere voetballer te worden. Meedoen in de zaal kan dan ook heel goed zijn voor het ontwikkelen van de techniek. Wie googlet op 'negen redenen om zaalvoetbal te spelen', ontdekt nog veel meer motivaties om de sport te beoefenen.
Wie het leuk lijkt om in de zaal mee te doen aan de talentendagen van zaalvoetbalvereniging FCZSW, kan zich direct inschrijven. De twee dagen zijn woensdag 2 en vrijdag 4 januari van 18.45 tot 19.45 uur in Sporthal Trias, Saendelverlaan 1 in Krommenie. Aanmelden kan via 06-53334163 of e-mail info@fczsw.nl. Spelertjes die opvallen krijgen kans op een uitnodiging om bij het jeugdteam jo 11-1 van FCZSW te komen spelen. Wie hiervoor wordt geselecteerd kan een half seizoen kosteloos zaalvoetballen en ontvangt ook nog eens een gratis clubtenue.