Word in het nieuwe jaar Dierenverzorger Wild

Nieuws
Het gebouw van Wildopvang Krommenie. (Foto: Wildopvang Krommenie)
Het gebouw van Wildopvang Krommenie. (Foto: Wildopvang Krommenie) rodi.nl

KROMMENIE - Dierenbescherming Wildopvang Krommenie is gericht op het opvangen en verzorgen van zieke en kwetsbare vogels, hazen en egels. Het is een opvang voor dieren die in het wild leven. Het doel is altijd om deze dieren weer aangesterkt vrij te laten in de natuur. Voor Krommenie is de Dierenbescherming per direct op zoek naar een nieuwe collega Dierenverzorger Wild.
Assistent beheerder Anneke Tjipjes: "Als dierenverzorger kom je echt in contact met de dieren, maar een groot deel van de werkzaamheden bestaat natuurlijk ook uit het schoonmaken van de verblijven. Een schoon verblijf is voor het welzijn van de dieren immers erg belangrijk. Daarnaast geeft de verzorger de dieren eten en is er tijd om ze extra aandacht te geven. Het werk is zowel fysiek als emotioneel."

Profiel verzorger

Het betreft een functie voor 4 tot 16 uur per week. De verzorger is bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Krommenie. De taken zijn het verzorgen van de aanwezige dieren (voeren, water geven, vachtverzorging en aandacht geven), schoonmaken en -houden van kooien en overige dierverblijven, het assisteren bij medische verzorging en het rondleiden van bezoekers.
Naast dat de Dierenverzorger Wild de doelstellingen van de Dierenbescherming onderschrijft, heeft hij of zijn ook ervaring met (schuwe) dieren, een groot verantwoordelijkheidsgevoel, is een flexibele aanpakker en bezit hij of zijn over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
Wildopvang Krommenie biedt: een gezellige werkplek met leuke collega's, deelname aan de DB Academy, begeleiding door ervaren krachten, de benodigde materialen en een reiskostenvergoeding.
Dit kan een mooi voornemen voor het nieuwe jaar zijn! Solliciteren kan door een mail te sturen met motivatie voor deze functie naar Anneke Tjipjes: anneke.tjipjes@dierenbescherming.nl. . Kijk voor meer informatie ook op www.dierenbescherming.nl
Voor meer informatie of kennismaken bellen naar: 088-8113332. Dierenbescherming Wildopvang Krommenie is gevestigd aan Busch 2.