Bedankt en fijne feestdagen!

Nieuws
't Reght Huys in Westzaan staat te 'shinen' met de feestdagen, dankzij Ruud Meijer Boomverzorging. Ruud schonk de grote kerstboom aan Dorpscontact Westzaan. Daar kan het hele dorp nu van meegenieten. (Foto: Jerry Jahn)
't Reght Huys in Westzaan staat te 'shinen' met de feestdagen, dankzij Ruud Meijer Boomverzorging. Ruud schonk de grote kerstboom aan Dorpscontact Westzaan. Daar kan het hele dorp nu van meegenieten. (Foto: Jerry Jahn) rodi.nl

ZAANSTAD - Redactie Zaans Stadsblad bedankt iedereen die in 2018 berichten heeft gestuurd. We hebben daardoor extre veel mooie verhalen kunnen delen met onze lezers.
Zaanstad - ons verspreidingsgebied - is een gebied in ontwikkeling. In de Zaan is altijd reuring, in de Zaan willen steeds meer mensen wonen, en werken. Grote en kleine bedrijven willen zich hier graag vestigen. Volgend jaar wil de redactie natuurlijk ook weer graag op de hoogte blijven van de activiteiten. "Mail of bel ons in het nieuwe jaar zodra je iets interessants hebt. Of kom een keer gezellig langs voor een kopje koffie en een goed verhaal!"
Wij wensen iedereen fijne feestdagen!