Theatertour Sjors van der Panne

Nieuws
Sjors van der Panne. (Foto: Stefan van Ruijven)
Sjors van der Panne. (Foto: Stefan van Ruijven) rodi.nl

ZAANDAM - Chansonnier Sjors van der Panne toert met zijn concert langs de Nederlandse theaters en strijkt woensdag 16 januari in Zaandam neer. "Met zijn stem, zijn voorkomen en zijn passie voor tekst en muziek, zet Sjors voor de luisteraar even de tijd stil", aldus het Zaantheater.
"Wie bij een concert van Sjors van der Panne is geweest, zal dat niet snel vergeten. Liesbeth List zegt: 'Wanneer Sjors een lied zingt, dan ís hij dat lied.' De chansonnier zingt eigen liederen en klassiekers van zijn grote voorbeelden als Shaffy, List en Boeijen. Dat doet hij het liefst in de theaters, voor een aandachtig luisterend publiek dat samen met hem zijn lied wil beleven."
Van der Panne overtuigde televisiekijkend Nederland tijdens de 2014-editie van The Voice of Holland. Het stempel chansonnier had hij toen al lang verdiend door de publieksprijs tijdens het Concours de la Chanson in 2008 te veroveren. Vele optredens voor allereerst klein publiek, zijn televisiedoorbraak en warme aanbevelingen van onder meer Marco Borsato, Cornald Maas, Albert Verlinde en Liesbeth List brachten hem uiteindelijk waar hij echt wilde zijn: in het theater voor een aandachtig luisterend publiek. Met zijn vaste muzikanten reist Sjors met eigen werk en vertolkingen van Nederlandstalige bodem het land door.
De theatertour van Sjors van der Panne begint om 20.15 uur. Kaarten (vanaf 11,57 euro plus 3,60 euro voor pauzedrankje en garderobe) zijn te koop via www.zaantheater.nl. De kaartverkoopbalie in het theater is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via tel.: 075-6555333.