FluXus by Night 2019 - De start van een creatief nieuwjaar

Nieuws
Workshop Collage maken met Paul Vermeulen is een van de activiteiten tijdens FluXus by Night. (Foto: aangeleverd)
Workshop Collage maken met Paul Vermeulen is een van de activiteiten tijdens FluXus by Night. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

ZAANDAM - Het nieuwe jaar creatief beginnen? Kom vrijdagavond 11 januari naar FluXus by Night: hét nieuwjaarsfeestje om 2019 goed mee te starten en even onder te dompelen in de wereld van FluXus. Na een spectaculaire opening kunnen bezoekers dwalen door het gebouw aan de Klaas Katerstraat 7b in Zaandam waar in iedere hoek inspirerende workshops en verrassende acts te vinden zijn. De toegang is gratis.
De kick off van FluXus by Night vindt plaats vrijdag 11 januari om 19.30 uur. Een aantal artiesten, kunstenaars en professionals uit het FluXus netwerk hebben een show ontworpen waarin licht de hoofdrol speelt.
Bezoek ook de zolder van FluXus en luister naar mooie verhalen die worden ondersteund door prachtige vioolklanken, doe ook mee aan het WOORDspel voor groot en klein en schrijf met een veer wat je op je hart hebt. Voel je helemaal zen met het vouwen van mini origami of laat je opzwepen door een swingende Afrikaanse dans. Maak kennis met de techniek van de collage en zie wat er ontstaat bij het boetseren met ogen dicht en je laat leiden door de muziek van dwarsfluit en gitaar. Er is té veel om op te noemen.
Tussen 22.00 en 23.00 uur wordt het hele feest afgesloten met de verloting van culturele prijzen en een muziekoptreden. Het volledige programma vind je op onze website www.fluxus.nl/agenda