Kensington kijken voor goed doel

Nieuws

ZAANDAM - De Kensington fans ofwel Fansingtons houden een speciale sponsoractie voor 3FM Serious Request. De fans geven een video marathon met live beelden van Kensington, waarmee ze zo veel mogelijk geld pogen in te zamelen voor dit goede doel.
3FM Serious Request 2017 haalt geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Met de opbrengst van de actie sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact en brengen hen weer thuis. Hier werken de Fansingtons graag aan mee. Fansingtons Rosanne Pranger is een van de initiatiefnemers: "Samen de hele avond Kensington video's kijken en ook nog eens geld ophalen, dat lijkt ons een hele mooie manier om je in te zetten voor 3FM Serious Request!"
Doe je mee? Zorg dan dat je zoveel mogelijk sponsors verzameld. De Fansington video marathon vindt plaats op 21 december in Podium de Flux. De toegang is gratis. Bekijk www.podiumdeflux.nl voor meer informatie.