Zaanse zzp`er in finale Freelancer of the Year Awards

Nieuws

ASSENDELFT - De jury van de Freelancer of the Year Awards 2018 (FOTY Awards) is voor de vijfde opeenvolgende keer op zoek naar de beste zzp'er van Nederland. Daarmee is het de langstlopende competitie in zijn soort ter wereld. Marianne Winter uit Assendelft is doorgedrongen tot de finale. Marianne is professional organiser en eigenaar van MARY regelt het wel .nl®. Ze begeleidt Zaanse Vinexvrouwen bij het scheppen van ruimte: in huis, op de werkplek en in het hoofd. Zo maakt zij het verschil in hun dagelijks leven. Haar motto is 'Geniet meer van minder'.
Een vakjury gaat de categoriewinnaars en de Freelancer of the Year 2018 kiezen. Belangrijke criteria hierbij zijn het persoonlijke verhaal, specialisme, business case, groeipotentie en slim ondernemen. Tijdens deze jubileumeditie zullen Bart van de Belt, Carlijn Bröring, Leoni Blokhuis én Boris Lange, de jurywinnaars van afgelopen jaren, plaatsnemen in de jury. Daarnaast bestaat de jury uit o.a. Marcel Molenaar (country manager LinkedIn Benelux) en Merlin Melles (CEO en oprichter fCN).
Met hulp maakt Marianne kans op de publieksprijs. Daarnaast kiest de jury haar wellicht als winnaar op basis van haar pitch en referenties. Bekijk (), Like () of deel () de video op Facebook voor de publieksprijs via https://fotyawards.com/freelancer/marianne-winter/. De winnaar van de FOTY Awards wordt bekendgemaakt op zaterdag 7 april 2018 tijdens de Dag van de ZZP’er.