Westzaanse singer/songwriter lanceert single

Nieuws

WESTZAAN – De single ‘Op een Geeltje’ van de Westzaanse singer/songwriter Meester C. wordt 11 april gelanceerd op onder andere iTunes, Spotify en YouTube. Het is eerste single van zijn EP ‘Toeval (bestaat niet)’, die later dit jaar verschijnt.
Meester C. is niemand anders dan Jeroen Conijn. Gewoon een Nederlandse artiestennaam, omdat de muziek van Meester C. ook Nederlandstalig is. ‘Op een Geeltje’ is een kort, krachtig, positief liefdesnummer. "Speciaal geschreven voor mijn eigen bruiloft. Aan de compositie is meegewerkt door Jeroen Duijvestijn van Gitaarles aan de Middel (Westzaan). Een Westzaanse co-productie dus. Mijn muziek laat zich omschrijven als prettig in het gehoor liggende licht poëtische muziek", vertelt Meester C. Een sample van de single is reeds te beluisteren op Soundcloud: https://soundcloud.com/meester-c/op-een-geeltje-master
"Mijn single (en EP) is een droom die werkelijk wordt. Jaren gewerkt bij een bank, momenteel communicatiemanager a.i., maar stiekem bleef het kriebelen. Ik wil(de) stiekem dat mijn dochtertje van 5 jaar op school kon zeggen: 'kijk, dit heeft mijn pappa ooit gemaakt'. En dat ze dan mijn cd showt in plaats van een lijvig communicatieplan. Nou, dat is gelukt! Ze is zelfs zo trots dat ze een eigen videoclip wilde opnemen van Op een Geeltje", sluit hij af.
Website: www.meesterc.nl, Facebook: www.facebook.com/MeesterCe, Twitter: @MeesterCe