Keihard lachen in de Flux

Nieuws

ZAANDAM - Podium de Flux is een pop en cultuur podium waar wekelijks diverse vormen van kunst aan het licht komen. Zo vinden er regelmatig concerten plaats, maar wordt er ook geflirt met disciplines als spoken word, dance, Burlesque, video en comedy. Vanaf oktober zal er een nieuwe reeks comedy shows plaatsvinden onder de naam Keihard Lachen. De serie wordt georganiseerd door Fabian Franciscus, komediant in hart en nieren. Fabian heeft zijn kunsten vertoont in wereldsteden als Berlijn, Stockholm, Londen en New York.
Komend seizoen zal hij ook de Nederlandse theaters aandoen met zijn nieuwe voorstelling ‘Vlafeest’. Fabian treedt tijdens elke editie van Keihard Lachen op in het gezelschap van gevestigd en opkomend comedy talent. Gedurende de serie zullen onder andere grootheden als Leon van der Zanden, Martijn Oosterhuis, Kees van Amstel en Javier Guzman optreden.
Data: 1 oktober, 5 november, 3 december en 21 januari. Kaarten: VVK: €7,50 en aan de deur €12,50. Website: www.podiumdeflux.nl.