Nacht van de Industriecultuur

Nieuws

ZAANDAM - Op het Hembrugterrein bruist het op zaterdagavond 22 oktober. Vanaf 18.00 uur tot in de kleine uurtjes kun je concerten van onder andere Lavalu, Rajakymoes! en het Ensemble Rei meemaken. Deze muzikale voorstellingen omlijsten een talkshow over transitie en industriecultuur. Tussendoor kun je je laten overrompelen door scherpe, poëtische interventies van Arjen Duinker en Kees ‘t Hart, videokunst van BringYourOwnBeamer WorldWide. Voeg daar aan toe theater, performance-kunst en food en je hebt alle ingrediënten voor een avond vol zintuigelijk genot.
De Nacht van de Industriecultuur scherpt de discussie, voedt de geest en staat in het teken van transitie en beweging. Zijn de huidige snelle veranderingen een zegen of vormen zij een uitdaging? Tijdens de Nacht van de Industriecultuur staat een avondvullend discussieprogramma met kopstukken uit de wereld van de technologie, stedenbouw, cultuur en productontwikkeling centraal. Onder leiding van gespreksleiders Ursul de Geer en Bram van Oers nemen sprekers als Eric Klarenbeek, Andre Dekker, Ewoud Vreugdenhil, Karel Feenstra e.a. ons mee in de vraag hoe we de versnelde globale en regionale transities kunnen duiden.
Wil jij deze avond gratis meemaken en vind je het geen probleem om een paar uurtjes de handen uit de mouwen te steken? Twee uurtjes vrijwilligerswerk in ruil voor een avond vol beleving en avontuur? Een mooie deal! De taken omvatten onder andere ticket controle bij de entree, helpen bij de opbouw van het evenement en het opruimen, gedurende de avond diverse hand- en spandiensten. Wil je mee doen om van deze avond een groot succes te maken? Stuur dan een mail aan Ronald@ifikz.nl.