Popschool trapt nieuw seizoen af

Nieuws

ZAANDAM - De Popschool houdt vrijdagavond 12 juni een gratis 'Preview' bij podium DE FLUX. Iedereen is van harte uitgenodigd om hernieuwd kennis te komen maken. De Popschool bestaat weliswaar al sinds de jaren '80, maar heeft inmiddels veel meer te bieden.

Meer lessen, meer workshops én voor het nieuwe seizoen elke eerste donderdag van de maand een jamsessie gehost door professionele muzikanten. Plus elke maand een masterclass door toppers als Jan Akkerman, Binkbeats, Janne Schra en CMon van Kytopia. Meer informatie op www.podiumdeflux.nl of via popschool@podiumdeflux.nl.
Het 'Preview' programma start 12 juni om 19:00 uur met de Popschool-bands in de muziekkoepel vlakbij podium DE FLUX en de sluis. Tussen 19:30 en 21:00 zijn er verschillende open workshops. Je kunt gewoon een kijkje komen nemen of vast uitproberen hoe het is om te mixen als een dj, muziek te produceren of een videoclip te maken. Daarna organiseren wij het eerste van een reeks feesten voor 16, De Lunatic Presummer party. De toegang is gratis.